Satujoogaa Kirjan sisällä Yhteystiedot Lehdistö ja palaute Tilaa kirja In english
ISBN 978-951-0-35844-3
  Jooga on tuhansia vuosia vanha harjoitus, joka tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Joogaliikkeet sopivat myös lapsille, ja nyt niitä voi kokeilla hauskasti satujen lukemisen lomassa.
 

Karoliina Tiilikainen

Synnyin kuumana elokuun päivänä vuonna 1976 keskipäivän aikaan. En tiedä johtuuko siitä, että rakastan elokuun helteisiä päiviä ja kuutamoisia, viileitä öitä. Elän vahvasti intuition voimalla. Uskon, että tiedän oikeat ratkaisut, jos vain kuuntelen itseäni. Haaveilen, unelmoin ja ajattelen paljon, mutta ryhtyessäni toimeen olen nopea, rohkea ja ahkera. Näin toimin myös kirjoittaessani. Olin haaveillut koko elämäni kirjan kirjoittamisesta, ja kun saimme idean kirjasta ystäväni Paula Kiurun kanssa, kirjoitimme kirjan saman tien.


Paula Kiuru on Integral Yoga® -opettaja ja tamperelaisen Om Yoga -koulun perustaja. Karoliina Tiilikainen on terveystiedon ja biologian opettaja, joka on ohjannut äitiys- ja lastenjoogaa Om Yoga -koulussa.

» Karoliina Tiilikainen
» Paula Kiuru

Klikkaa ja siirry sivustoon: www.omyoga.fi

Lasten jooga on ennen kaikkea iloista yhdessä oloa. Aina vanhempien ja lasten ei tarvitse mennä omiin harrastuksiinsa, vaan tämän kirjan avulla harrastuksesta tulee yhteinen. Toivon, että kirjamme saa perheenjäsenet viihtymään yhdessä ja nauramaan yhdessä. Kirja tarjoaa myös keskustelunaiheita rauhallisiin, yhteisiin hetkiin.

» www.karoliinatiilikainen.fi

Ajattelen, että elämä on uskomattoman kaunis. Pysähdynkin usein ihmettelemään sitä ja muistutuksena siitä pyörii tietokoneeni näytönsäästäjässä PMMP-yhtyeen Vesalan ja Luodin Matkalaulun sanat: ”Tämä voi olla koko elämämme ihanin päivä - Ajetaan hiljempaa”.

Koulutukseltani olen biologian ja terveystiedon opettaja (FM) ja toimin tällä hetkellä yläkoulun opettajana Nokialla. Lisäksi olen ohjannut tanssia ja joogaa useiden vuosien ajan mm. tamperelaisessa Om Yoga –koulussa ja Suomen tanssistudiot Oy:n palveluksessa.

Karoliinan motto: "Jos ei hyppää, niin ei lennä."
Satujoogaa | Paula Kiuru, Karoliina Tiilikainen © 2010