Satujoogaa Kirjan sisällä Yhteystiedot Lehdistö ja palaute Tilaa kirja In english
ISBN 978-951-0-35844-3
  Jooga on tuhansia vuosia vanha harjoitus, joka tekee hyvää sekä keholle että mielelle. Joogaliikkeet sopivat myös lapsille, ja nyt niitä voi kokeilla hauskasti satujen lukemisen lomassa.
 

Paula Kiuru

Synnyin Vantaalla 1974 aurinkoisena sunnuntaina. Äitini saattaisi sanoa, että olen ”sunnuntain lapsi”, onnekas tekemisissäni. Olen elämässäni tarttunut moneen luovaan mahdollisuuteen ja saanut toteuttaa menestyksekkäästi unelmiani myös Suomen ulkopuolella, mm. Italiassa graafisena suunnittelijana ja Yhdysvalloissa joogaten. Onnea siihen on tarvittu, mutta myös rohkeutta. Satujoogaa on ensimmäinen kirjani ja olen maalannut kirjaan myös kuvituksen. Kirjan toinen kirjoittaja, Karoliina on myös hyvä ystäväni.


Paula Kiuru on Integral Yoga® -opettaja ja tamperelaisen Om Yoga -koulun perustaja. Karoliina Tiilikainen on terveystiedon ja biologian opettaja, joka on ohjannut äitiys- ja lastenjoogaa Om Yoga -koulussa.

» Karoliina Tiilikainen
» Paula Kiuru

Klikkaa ja siirry sivustoon: www.omyoga.fi

Lasten jooga voi olla hauskaa ja villiä tai välillä rauhallista ja rentoa. Toivon että kirjamme hälventää turhan esoteerisyyden aiheen yltä ja saa aikuiset ja lapset tutustumaan joogaan yhdessä. Perustamani Om Yoga –koulu Tampereella on yksi keinoistani tuoda hyvää oloa ja onnellisen elämän ajatuksia ihmisten arkeen joogan avulla.

» www.omyoga.fi

Yhden kantavan ajatuksen elämässäni Paulo Coelho ilmaisee kauniisti: To attain his dream, the warrior of light needs a strong will and an enormous capacity for acceptance...

Koulutukseltani olen Artenomi (AMK, Hämeen Ammattikorkeakoulu) tuotemuotoilun ja tuotekehityksen linjalta. Ammatiltani olen graafinen suunnittelija, joogaopettaja sekä yrittäjä.

Paulan motto: "Life is short, eat dessert first."
Satujoogaa | Paula Kiuru, Karoliina Tiilikainen © 2010